Η Βίβλος ελπίδα μέσα στην κρίση!


Η ΒΙΒΛΟΣ, πολυτελής κασετίνα που περιέχει την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη σε ηχητική μορφή


ΕΚΔΟΤΗΣ:


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΣΕΤΙΝΑΣ:


Ιεραποστολικός Σύνδεσμος "Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός"


4 ψηφιακοί δίσκοι CD σε μορφή mp3 - Παλαιά Διαθήκη στη δημοτική
2 ψηφιακοί δίσκοι CD σε μορφή mp3- Καινή Διαθήκη (1 CD μετάφραση στη δημοτική + 1 CD αρχαιο-ελληνικό κείμενο)


TIMH


20,00 €Σε καιρούς κρίσης, οικονομικής ύφεσης, απαισιοδοξίας και απελπισίας η μόνη ελπίδα που απέμεινε είναι ο Λόγος του Κυρίου μας, «εν τω κόσμω θλίψιν έξετε• αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιω. 16,33).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος: «…Για τους ανθρώπους του Θεού, τους σύγχρονους ιεραποστόλους των μεγάλων λεωφόρων της τεχνολογίας του 21ου αιώνα η “πρόκληση” αλλά και η πρόσκληση είναι ήδη εδώ. Ιδιαίτερη σημασία αποκτά σήμερα η διάδοση του ατόφιου, αφτιασίδωτου Λόγου του Θεού με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.
Χωρίς να αποθαρρύνουμε τους ανθρώπους από τη μελέτη, δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για το γεγονός ότι δυστυχώς οι νέοι μας ιδιαίτερα δεν διαβάζουν πια η ότι διαβάζουν ολοένα και λιγότερο. Είναι λοιπόν υποχρέωσή μας να κάνουμε προσβάσιμο το Ευαγγέλιο σε όλους και με όλους τους τρόπους…
…Γιατί ο Λόγος του Θεού είναι η μόνη ελπίδα σ’ έναν κόσμο που φαίνεται να βουλιάζει χωρίς ελπίδα…
…Αξίζει και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια, όπως μπορεί ο καθένας μας.
Κι όπως γράφει ο Ιερός Χρυσόστομος: “…Καν προς Ινδούς γαρ απέλθης, καν προς Σκύθας, καν προς τα αυτά τα πέρατα της οικουμένης, καν εις αυτόν τον ωκεανόν, πανταχού ευρήσεις του Χριστού την διδασκαλίαν καταυγάζουσαν τας απάντων ψυχάς” (ομιλία κη εἰς την Γένεσιν, Ε.Π. 53, 258). Η διαφορά είναι ότι σήμερα οι…Ινδοί και οι Σκύθες είναι μόλις ένα “κλικ” μακριά μας…Ας μη τους το στερήσουμε…» (Φως στα πέρατα της γης, έτος 11ο, φ. 4, Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2011).

Ο Ιεραποστολικός Σύνδεσμος, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διάδοσης του Λόγου του Ευαγγελίου, διαθέτει την μνημειώδη αυτή έκδοση στην τιμή των 20 € , που αποτελείται από τέσσερα CD-mp3 της Παλαιάς Διαθήκης μεταφρασμένης στη δημοτική γλώσσα και από δύο CD-mp3 της Καινής Διαθήκης, ένα με την ανάγνωση του μεταφρασμένου στην δημοτική κειμένου και ένα με την ανάγνωση του αρχαίου ελληνικού κειμένου. Συνοδεύεται δε από δύο βιβλία με σύντομα εισαγωγικά στοιχεία για όλα τα βιβλία της Αγίας Γραφής.
Σας συνιστούμε με αγάπη να προσφέρετε αντί άλλου δώρου τον Λόγο του Θεού, που είναι η μόνη ελπίδα σ’ έναν κόσμο που φαίνεται να βουλιάζει χωρίς ελπίδα και η μόνη διέξοδος στα ασφυκτικά αδιέξοδα του σήμερα.

Η κασετίνα με τα CD-mp3 αποστέλλεται και ταχυδρομικώς με αντικαταβολή.
Για παραγγελίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2310 606920

Αγοράζοντας την ηχητική αυτή έκδοση της Βίβλου βοηθάτε να δώσουμε δωρεάν την Αγία Γραφή προ-ηχογραφημένη σε mp3 players στους τυφλούς, τους ηλικιωμένους, τους άνεργους, τους φυλακισμένους και τους μοναχικούς ανθρώπους, σε όλους τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να διαβάσουν και αγωνιούν για το αύριο, έχοντας ως μόνη ελπίδα το Ευαγγέλιο της αγάπης του Θεού.